Om oss
Med vår hjälp blir din bygglovsansökan rätt från början! Vi ser till att alla underlag presenteras korrekt så att din ansökan behandlas snabbt.

Välkommen till Bygglovshjälpen!

Bygglovshjälpen grundades 2014 och är ett företag som räcker ut en hjälpande hand till alla som har byggdrömmar och behöver ett godkänt bygglov. Visst kan det bli krångligt med alla olika tekniska detaljer man behöver visa i bygglovshandlingarna och olika ritningskrav som ställs vid ansökan. Vi hjälper dig genom hela processen.

Genom att kontakta din kommun tar vi reda på vad som behövs just för din ansökan. Vi jobbar fram ritningar och allt som behövs skickas in. I många fall behövs det konstruktionsritningar och en Kontrollansvarig. Vi har alla kontakterna. Vi följer hela processen med dig.

Hos oss kan du även få hjälp med att sammanställa arkitektritningar, designtjänster, hitta pålitliga byggfirmor eller bara fråga enkla byggnads- och bygglovsfrågor. Hitta oss på Facebook som Bygglovshjälpen.se och se våra färdiga och godkända projekt.

Vi har stor erfarenhet och vår samlade kunskap fungerar som din trygghet. Vi arbetar över hela Sverige och vet vad som gäller för olika projekt och vilka instanser man behöver kontakta för att bygga om, bygga ut eller bygga nytt.

Vi finns med dig under hela processen med professionellt och tydligt stöd i alla delar.

Våra värdeord

Korrekt

Vi ser till att din bygglovsansökan eller bygganmälan är korrekt från början.

Snabbt

Vi har ett team medarbetare som snabbt tar fram de handlingar du behöver.

Kvalitet

Vårt jobb ska vara korrekt och komplett och baserat på kunskap och erfarenhet.

Service

God service för oss innebär flexibilitet och en förståelse för dina önskemål och behov.