Attefallshus
Be om offert

Bygglov i Karlstad

När du ska bygga nytt

Bygglov behövs i de flesta fall när du vill bygga nytt på din tomt. Det kan vara en balkong, en mur eller ett garage. Vi på Bygglovshjälpen hjälper dig att ta fram alla bygglovshandlingar som behövs. Vad som behövs för att få bygglov kan variera beroende på kommun. Vanligtvis behöver du inkludera dokumentation om projektets ritningar, kontrollplan och även en kontrollansvarig. Det är många handlingar att hålla koll på och som måste godkännas innan du kan påbörja ditt bygge. Om du behöver hjälp att komma igång med din ansökan eller stöd under processen så kan vi på Bygglovshjälpen hjälpa dig! 

Bygglovshjälpen hjälper dig med konstruktionsritningar för ditt projekt

A-ritningar med hjälp av erfarna arkitekter

Oavsett om du har påbörjat dina ritningar eller behöver hjälp för att skapa dem så arbetar skickliga arkitekter hos oss. När du ska skicka in din ansökan för bygglov så måste du inkludera en konstruktionsritning, eller en så kallad A-ritning. Våra arkitekter har skapat sådana ritningar många gånger tidigare och kan därför utföra arbetet effektivt och noga. A-ritningen ska innehålla grundplan, stomplan, bjälklagsplan, takplan och k-sektioner. Om du ska bygga ett nytt hus, ändra din planlösning eller lägga till en extra våning på ditt hus så kan vi skapa detaljrika och unika ritningar. Vi utformar våra skisser efter dina önskemål och idéer. Vårt mål är att du ska bli så nöjd som möjligt med ditt bygge. Eftersom vi har många års erfarenhet i branschen kan vi också komma med förslag på hur du nyttjar din yta på bästa sätt. Tillsammans kan vi skapa ditt drömbygge! Det är vanligtvis flera ritningar som ska skickas in med din ansökan om bygglov. Beroende på vad det är som du vill bygga så kan de variera. Vi kan skapa konstruktionsritningar, planritningar, sektionsritningar, fasadritningar och många fler. Våra arkitekter har utfört många olika slags projekt och har en bred kompetens gällande byggprojekt. 

Hjälp med allt inom bygglov

Vi har stor kunskap inom flera områden. Därför kan vi hjälpa dig med det mesta av ditt projekt. Lång erfarenhet i branschen leder också till ett stort kontaktnät. Därför kan vi föreslå professionella byggfirmor som vi har samarbetat med tidigare. För oss är det viktigt att du som kund känner att du är i trygga händer. Vi tar hand om allt inför din ansökan och ser till att du skickar in allting korrekt. Med oss på Bygglovshjälpen har du största möjliga chans att få din ansökan godkänd. 

Vi hjälper dig med bygglov i Karlstad

Om du vill så tar vi på Bygglovshjälpen kontakt med en handläggare i Karlstad kommun. Vi tar då reda på allt som behövs inför din ansökan om bygglov och vad du måste inkludera för att ditt projekt ska bli beviljat. Vi konsulterar dig och sköter hela ansökningsprocessen. Vi hjälper dig i Karlstad med ditt bygglov. Tveka inte, hör av dig till oss så tar vi fram allt som behövs inför din ansökan om bygglov!

Osäker på vad du behöver? Vi hjälper dig!