Attefallshus
Be om offert

Bygglov i Gävle

Planering och förberedelser inför bygglov

Behöver du hjälp med din bygglovsansökan? Då har du kommit rätt! Vi erbjuder allt från hjälp med din ansökan till planritningar. När du ska ansöka om bygglov så är det olika bygglovshandlingar och dokument som måste inkluderas för att din ansökan ska bli beviljad. Det krävs därför en hel del förberedelser och planering inför ditt byggprojekt. Det spelar ingen roll om du fortfarande är i idéstadiet eller om du redan har sammanställt delar av din ansökan, vi hjälper dig med allt som har med bygglov att göra!

Bygglovshjälpen hjälper dig med konstruktionsritningar för ditt projekt

Rätt ritningar med erfaren arkitekt

Din bygglovsansökan behöver innehålla både konstruktionsritningar och en kontrollansvarig (KA). Med hjälp av våra erfarna arkitekter tar vi fram ritningar i hög kvalité. Våra arkitekter är detaljfokuserade och måna om att ritningarna blir precis som du har föreställt dig. Vi på Bygglovshjälpen har en bred kompetens och erfarenhet av att utföra projekt inom många olika områden. Vi har utfärdat ritningar gällande exempelvis nybyggnationer, ändringar av planlösningar och renoveringar. När våra arkitekter planerar och ritar din konstruktionsritning inkluderar vi grundplan, stomplan, bjälklagsplan och takplan. K-sektioner, väggelevationer och detaljer innefattas också i sådana konstruktionsritningar. Vi skapar utförliga och noggranna ritningar inför din ansökan så du har goda förutsättningar för att den ska bli godkänd. För att ditt bygge sedan ska bli så bra som möjligt är ritningarna avgörande för att byggfirman senare har goda förutsättningar för att följa tydliga och detaljrika ritningar och instruktioner.

Tack vare många år i branschen har vi bemött och genomfört alla olika slags byggprojekt. Oavsett om det gäller konstruktionsritningar, planeringar eller sektionsritningar kan våra arkitekter rita detaljrika och precisa ritningar efter dina behov och önskemål. De kan också ge förslag om hur du bäst nyttjar ytan som du vill bygga. Om du vill ha en särskild design eller utformning så kan de hjälpa dig att förverkliga dina idéer! 

Spetskompetens inom flera områden

Vi på Bygglovshjälpen har spetskompetens inom flera områden som kan vara relevanta inför din ansökan. Vi är specialiserade inom bygglov och har många års erfarenhet av byggprojekt. Därför vet du att du är i trygga händer när du anlitar oss. Oavsett om du behöver hjälp under hela processen eller med en specifik del av projektet så finns våra utbildade och erfarna specialister nära till hands. 

Byggprojekt i Gävle

Att förverkliga sina byggplaner är både roligt och spännande. Samtidigt är det många bygglovshandlingar och ritningar som ska till för att ditt bygglov ska bli beviljat. Vi kontaktar din kommun i Gävle och tar reda på vad du behöver inkludera i din ansökan. Vi på Bygglovshjälpen stöttar dig under hela processen. Vi har ett brett kontaktnät och kan även erbjuda hjälp gällande pålitliga byggfirmor som kan slutföra ditt bygge. Vill du påbörja ditt byggprojekt så snart som möjligt? Kontakta oss så kommer vi igång med din ansökan om bygglov!

Osäker på vad du behöver? Vi hjälper dig!