Attefallshus
Be om offert

Bygglov i Malmö

Vi planerar ditt byggprojekt

Har du planer på att bygga på din tomt? Kanske en extra våning på ditt hus eller en balkong? Om det är ett större projekt behöver du ansöka om bygglov. En bygglovsansökan måste skickas in och godkännas av din kommun innan du kan påbörja bygget. Ansökan måste inkludera dokumentation om all planering inför ditt byggprojekt. Eftersom ansökan kan upplevas som ganska omfattande så finns vi på Bygglovshjälpen här för att hjälpa dig! Vi hjälper dig att få ordning på din ansökan och ser till så att du uppfyller alla krav för att bli godkänd. Vi har bred kompetens och mångårig erfarenhet inom branschen.

Bygglovshjälpen hjälper dig med konstruktionsritningar för ditt projekt

Arkitekt för ett lyckat projekt

Det är flera bygglovshandlingar som behöver inkluderas i din ansökan för att du ska få bygglov. Om du ska bygga en extra våning på ditt hus så behöver du tydliga och detaljrika ritningar på hur ditt byggprojekt kommer att förändra din bostad. Om du själv inte har arkitektkunskaper är det bäst att anlita en av våra arkitekter för att skapa dina ritningar. Antalet ritningar som behövs beror på vad det är som du planerar på att bygga. Även hur omfattande bygget kommer att vara påverkar mängden ritningar som måste skickas in med din ansökan. Våra erfarna arkitekter kan hjälpa dig att utforma ditt projekt. De tar fram genomtänka ritningar i hög kvalité, anpassade efter dina önskemål och idéer. Om du anlitar oss så har du större chans att få ditt projekt beviljat. Konstruktionsritningen är absolut vanligast och i en sådan inkluderar våra arkitekter bland annat:

  • Grundplan
  • Stomplan
  • Bjälklagsplan
  • Takplan
  • K-sektioner
  • Väggelevationer

Med hjälp av en arkitekt kan du förverkliga dina idéer och skapa ditt drömprojekt. De lyssnar till dina önskemål och behov när de skapar ritningarna. De kan även komma med egna förslag på hur du kan maximera och nyttja ytan bäst. Att ha professionella arkitekter till din hjälp kan vara avgörande projektets slutresultat.

Bred kompetens och kunskap

Vi på Bygglovshjälpen har en bred kunskap inom bygglov och kan hjälpa dig med alla delar av dina ansökan. Beroende på storleken på ditt bygge så kan du behöva en kontrollansvarig (KA). Om ditt projekt är stort så behöver du en kontrollansvarig för att din ansökan om bygglov ska bli beviljad. En sådan person är certifierad och ser till att ditt bygge följer bygglagstiftningen och går enligt planerna. Vi kan erbjuda en certifierad och extern kontrollansvarig till ditt bygglov.

Välgjorda ansökningar om bygglov i Malmö

Vi hjälper dig i Malmö med din ansökan om bygglov. Vi tar reda på vilka handlingar och dokument som ska skickas in i Malmö kommun och hur du bör gå tillväga för att få bygglov. Få konsultation av oss och gör ditt byggprojekt enkelt. Du är varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Osäker på vad du behöver? Vi hjälper dig!