Attefallshus
Be om offert

Bygglov i Göteborg

Förverkliga dina byggdrömmar

Vill du bygga ut, bygga in eller bygga till? Då kan vi på Bygglovshjälpen hjälpa dig. Byggprojekt är spännande och roligt men innan du kan påbörja bygget så måste du ansöka om bygglov av din kommun. Det är många dokument och ritningar som ska inkluderas i din ansökan. Med vår hjälp så blir processen smidig och snabb. Vi på Bygglovshjälpen hjälper dig med allt inför din ansökan om bygglov. Vi är yrkesspecialister inom bygglov och kan hjälpa dig med alla bygghandlingar.

Bygglovshjälpen hjälper dig med konstruktionsritningar för ditt projekt

Arkitektur och design i kvalité

Oavsett storleken på ditt byggprojekt så är det viktigt att alla ritningar blir korrekt utförda. Ritningarna kan bli mer eller mindre omfattande. Våra arkitekter har mångårig erfarenhet av olika byggprojekt. Vi anpassar oss därför efter dig och skapar ritningar utifrån dina idéer och önskemål. Din ansökan om bygglov behöver inkludera flera ritningar. Exempelvis en konstruktionsritning, planritning, sektionsritning och fasadritning. Om du behöver hjälp med utformning och design kan våra skickliga arkitekter skapa ritningar i hög kvalité. Med både utbildning och lång erfarenhet har vi en bred kunskap och kompetens inom arkitektur. Vi har utfört många ritningar för nybyggnationer, renoveringar, ändring av planlösningar och mycket annat. För att ditt projekt ska utföras på ett korrekt sätt bör du därför anlita våra arkitekter. På så sätt behöver du inte oroa dig över att något ska gå snett under arbetet med en byggfirma eftersom de har rätt underlag för sitt arbete. Oavsett om du har påbörjat dina ritningar och behöver hjälp, eller om du inte vet hur du ska utföra dem men har massor av idéer så kan våra arkitekter förverkliga dem. 

Byggprojekt som är rätt och korrekt

För att din ansökan och ditt byggprojekt ska bli korrekt utförda så behöver du inte bara ordentliga ritningar. Du behöver också en kontrollsansvarig (KA). En kontrollansvarig är en certifierad och extern person som kontrollerar ditt bygge. Extern innebär att du inte får ha någon nära relation till personen genom släkt eller arbete. Vi har kontrollansvariga som arbetar hos oss och kan hjälpa dig under ditt projekt. Vi på Bygglovshjälpen kan alltså sköta allt som har att göra med din ansökan om bygglov.

Hjälp med bygglov i Göteborg

Vi på Bygglovshjälpen vill hjälpa dig i Göteborg med din bygglovsansökan. Om du vill att vi håller i kontakten med kommunen kan vi göra det. Då tar vi reda på vad som krävs för att din ansökan ska bli godkänd. Kommuner har olika krav så det är viktigt att hålla kontakt med en handläggare på Göteborgs kommun så din ansökan blir korrekt. Vill du påbörja ditt projekt snarast? Vi finns nära till hands under hela processen. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Osäker på vad du behöver? Vi hjälper dig!