Attefallshus
Be om offert

Bygglov Ekerö

Planering och förberedelser inför bygglov

Planerar du att bygga om något på ditt hus, eller kanske till och med bygga till? Då kommer du antagligen behöva ansöka om bygglov från din kommun på Ekerö. Oavsett om du har tänkt att bygga ett attefallshus på tomten eller bygga till en våning på ditt hus krävs det först att din kommun har godkänt din ansökan om bygglov. Detta kräver en del förberedelser, så som ett flertal ritningar samt att du har ordnat så att någon är kontrollansvarig senare under själva bygget. Känns det här överväldigande och svårt? Då har du kommit rätt! Vi har stor erfarenhet inom allt som har med bygglov att göra, och har hjälpt alla våra kunder med ansökningsprocessen. Vi har bred kompetens inom branschen och vill gärna hjälpa dig inför ditt kommande projekt! Hör av dig till oss så blir processen smidig!

Bygglovshjälpen hjälper dig med konstruktionsritningar för ditt projekt

KA och ritningar av hög kvalité

Det är mycket att hålla reda på inför en ansökan om bygglov. Bland annat behöver du ha ordnat en KA, alltså en kontrollansvarig. Det är lite vad det låter som, en person som har ansvar över att kontrollera att allt under bygget går till på rätt sätt. Detta behöver du alltså ordna med innan du kan skicka in din ansökan. Dessutom kräver en bygglovsansökan att du har rätt ritningar över projektet. Det kan våra arkitekter hjälpa till med! De har lång erfarenhet inom byggen som kräver bygglov, och vet exakt vad som behöver inkluderas på dina ritningar för att de ska ha störst chans att beviljas. Dessutom är det även en fördel att ha dessa ritningar om du sedan använder dig av en byggfirma för att färdigställa ditt byggprojekt. Då kan de tydligt se vad du har visualiserat. Har du funderingar eller frågor över vilka ritningar som krävs kan du hitta mer information om detta på vår sida. Självklart är vi alltid redo att svara på de frågor du har, det är bara att kontakta oss!

Professionell hjälp vid ansökan om bygglov på Ekerö

Vi har specialiserat oss på allt som har med bygglov att göra. Som kund hos oss innebär det att du kan känna dig trygg genom hela processens gång, och veta att allt görs på korrekt sätt. Så om du känner att det är dags att ta tag i dina byggplaner och behöver hjälp att ta stegen dit finns vi här! Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan om bygglov till din kommun på Ekerö!

Osäker på vad du behöver? Vi hjälper dig!