Attefallshus
Be om offert

Inredningsarkitekt

Låt oss hjälpa dig inreda ditt hem, butik eller kontor! 

Vi inreder allt från kommersiella miljöer till privata bostäder. Vi erbjuder expertis inom inredning, design, platsbyggda lösningar.

Vi har utbildade inredningsarkitekter inom företaget som hjälper dig kombinera färgskalor, inredning, tapeter, belysning och möblemang efter din profilering.

Vad drömmer du om?

Kanske behöver du få lite stöd i dina egna inredningstankar eller kanske vill du ha hjälp att designa ett helt hem? 

En inredningsarkitekt arbetar med både ny-, till- och ombyggnad av både privata och kommersiella miljöer. Kontor, butiker, restauranger och bostäder är bara några exempel på miljöer som våra inredningsarkitekter kan hjälpa dig med.

Våra inredningsexperter hjälper dig att välja material på väggar, golv, textilier och övrig inredning för ett lyckat slutresultat. Börja med att prata med någon av våra inredningsexperter och boka tid för ett rådgivningsmöte.

Läs mer om hur det går till nedan och tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Hur arbetar en inredningsarkitekt?

Det börjar alltid med att boka ett rådgivningsmöte.

Rådgivningsmöte

Vid rådgivningsmöte diskuteras bland annat budget och önskemål kring profilering och känsla kring varumärket/hemmet.

Efteråt skapar inredningsarkitekten skisser, ritningar och modeller samt beräkningar på vad det kommer att kosta att inreda en viss lokal inklusive eventuella ombyggnationer och möbler.

Eftersom kunder har olika ekonomiska ramar, måste inredningsarkitekten kunna anpassa inredningskostnaderna till kundens ekonomiska förutsättningar, d.v.s. hålla ”taket” på budgeten, även om inredningslösningar inte blir optimal ur estetiskt synpunkt.

Så går rådgivningen till:

Under mötet går ni igenom projektet, inredningsexperten ställer frågor och du får berätta om dina tankar, behov och önskemål. Därefter bokas en ny tid för presentation av designförslag. 

Inredningsexperten arbetar fram ett förslag, som ofta även innehåller ett så kallat moodboard för att beskriva rätt känsla. På presentationsmötet går ni tillsammans igenom förslaget och diskuterar eventuella ändringar.

Inredningsexperten gör de ändringar som ni kommit överens om och levererar därefter en mapp med en beskrivning av din nya inredning, bilder och prover, samt alla produkter du kan tänkas behöva.

Osäker på vad du behöver? Vi hjälper dig!