Attefallshus
Be om offert

Bygglov i Botkyrka

Planering och förberedelser inför bygglov

Bygglov är något som du kommer behöva i de flesta fall om du har tänkt dig att bygga nytt på din tomt. Det kan vara alltifrån ett garage, attefallshus eller en balkong till ditt hus. Vi är experter på just denna bransch och hjälper dig att ta fram alla bygglovshandlingar som kommer att behövas inför din ansökan. Vad som krävs i en ansökan om bygglov kan variera från kommun till kommun, så kan vi ta hand om all kontakt med din kommun i Botkyrka för att se vad som kommer att behövas i ditt fall. Det vanligaste är att ta med dokumentation om ritningarna för projektet, en kontrollplan och att du har ordnat med en kontrollansvarig. Som du märker är det en hel del att hålla koll på. Men oroa dig inte, vi kan hjälpa dig att komma igång eller ta hand om hela processen.

Bygglovshjälpen hjälper dig med konstruktionsritningar för ditt projekt

Vi hjälper dig med allt inom bygglov

Vi har bred kompetens när det kommer till bygglov. På det sättet kan vi hjälpa dig med det mesta inom ditt projekt. Dels har vi kontakter med duktiga arkitekter som kan hjälpa dig att ta fram professionella ritningar som kommer att behövas i din ansökan. Dessa ritningar är även till fördel att ha om du senare kommer att använda dig av en byggfirma för ditt projekt. Då kan du enkelt och tydligt visa hur du har tänkt dig. Det skapar alltså de allra bästa förutsättningarna för ett lyckat projekt! Om du vill ha råd gällande val av byggfirma har vi ett brett kontaktnät, och rekommenderar gärna pålitliga byggfirmor. Vi vill att du som vår kund ska känna dig trygg under hela processens gång. Vi tar hand om din ansökan hos din kommun i Botkyrka och ser till att alla dokument skickas in korrekt. Genom att anlita oss har du största möjliga chans att få din ansökan att bli godkänd, så att du snart kan komma igång med ditt byggprojekt!

Hör av dig till oss – vi hjälper dig i Botkyrka!

Om du känner att du är redo att komma igång med den här processen finns vi här för dig. Vi tar reda på allt som krävs inför din ansökan så att du kan få bygglov. Genom oss blir processen effektiv och smidig, samtidigt som allt går till på rätt sätt. Vi hjälper dig med ditt bygglov i Botkyrka. Tveka inte, kontakta oss så hjälper vi dig!

Osäker på vad du behöver? Vi hjälper dig!