Vi erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster inom bygg i Botkyrka, Huddinge, Storstockholm och Lindesberg. Utöver hjälp med bygglov kan du få hjälp av vårt kunniga hantverksteam som tar sig an allt från mindre reparationer till större helrenoveringar. Bland annat så kan du få hjälp med följande:

Köksrenovering

Ett snyggt och praktiskt kök höjer värdet på din bostad. Vi ser till att du får lättarbetade ytor och en design som passar in med resten av ditt hus eller din lägenhet.

Badrumsrenovering

Ett trivsamt badrum drömmer de flesta om. Detta är ett utrymme i bostaden där man inte får tumma på kvaliteten. Låt oss hjälpa dig att renovera ditt badrum enligt gällande regler för våtrum.

Invändig renovering

Vi renoverar hus och lägenheter invändigt enligt dina önskemål. Vid behov kan vi även hjälpa dig att ändra på planlösningen och ser då till att erforderliga beräkningar görs om det finns skäl att anta att husets konstruktion kan påverkas av ändringarna.

Utvändig renovering

Fasadrenovering, takbyten med mera. Vi ser till att utsidan på ditt hus hålls i toppskick så att den skyddar ditt hem på bästa sätt.

Totalrenovering

Kanske har du köpt en ny bostad som behöver ett rejält lyft eller så börjar det bli dags att göra en fullständig översyn av den bostad du redan har. Vi hjälper dig med hela processen, inklusive ansökan av bygglov om du önskar göra någon större förändring i din byggnad.